DE

Praktijk Beaumont

 

Hier sind Sie an der richtigen Adresse für natürliche und biologische Behandlungen

Natürliche Heilkunde bei Patrik Beaumont in Sint Odiliënberg und Hellevoetsluis


Heeft u een kwaaltje, dan gaat u naar de dokter. Maar wat als deze u niet kan helpen? Wat als uw pijn aan blijft houden of de dokter überhaupt niet precies kan bepalen waar deze vandaan komt? Schakel dan de hulp in van de natuurlijke geneeskunde. Bij Heilpraktiker Patrik Beaumont bent u aan het juiste adres voor biologische, homeopathische behandelingen. In plaats van medicijnen en ingrepen, kunt u bij mij rekenen op natuurlijke behandelingen en middelen om u van uw klachten te verhelpen.

 


Wat is een Heilpraktiker?

De opleiding tot Heilpraktiker is vergelijkbaar met die van een basisarts. Als Heilpraktiker mag ik diagnoses stellen en patiënten behandelen door middel van natuurlijke geneeskunde. Ik kijk vanuit een holistisch standpunt naar de klachten die u ervaart. Hoe is de balans tussen uw lichaam en geest? Hoe staat het met uw fysieke en mentale gesteldheid? Er bestaat namelijk een verband tussen lichamelijke klachten en mentale en emotionele gezondheid. Door hiernaar te kijken, kan een Heilpraktiker uw klachten vanuit een andere benaderingswijze dan die van de reguliere geneeskunde behandelen en genezen. Lees hier meer over wat een Heilpraktiker precies doet.Mijn behandelingen

Wat kunt u dan in mijn praktijk voor natuurlijke geneeskunde verwachten? Voor wat voor klachten kunt u bij mij terecht? Ik bied diverse therapieën van klassieke homeopathie tot lymfedrainage. Zo kunt u bij mij rekenen op behandelingen voor fysieke klachten zoals chronische ziekten, huidaandoeningen en hart- en vaatziekten, maar ook ondersteuning bij psychische aandoeningen zoals depressie, autisme of ADHD. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van alle behandelingen die u in mijn biologische praktijk kunt ontvangen. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op via tel. +31 (0)181 356  682 of stuur een mailtje naar praktijk@hp-beaumont.eu.

Kontaktdaten

Praxis Sint Odiliënberg

Praktijk voor natuurlijke & biologische geneeswkund

+31 (0)181 356 682

KvK: 60871792

Raadhuisstraat 6

6077 AD Sint Odiliënbeg

Limburg

Copyright © All Rights Reserved

Kontaktdaten

Praxis Hellevoetsluis

Praktijk voor natuurlijke & biologische geneeswkund

+31 (0)181 356 682

KvK: 60871792

Kanaalweg Oostzijde 134G

(Bij Ri-Jo Dansschool eerste verdieping)
3224 AD Hellevoetsluis

Öffnungszeiten

Telefonische erreichbarkeit

  • Mo. - Mi.: 09:00 - 14:00

Praxistage

  • Mo. - Fr.: 09:00 - 18:00

Social